Community pavilion and roof deck expansion

The Clay Studio

2021
$300,000

clay-studio-recovery-grant-2021-02.jpg

DIGSAU Architects digital rendering of The Roof Deck at The Clay Studio's new building, opening in November 2021.

The Clay Studio will modify a roof deck and street-level community pavilion at its new 32,500-square-foot Kensington facility to create more year-round usable space. With increased use of these outdoor areas, along with a new staff position to coordinate events and community activities, the organization will boost earned revenue and safely expand attendance capacity for both paid and free classes, workshops, and events that serve international and regional professional artists, children, adult learners, and neighborhood residents.

The total grant amount represents project funding plus an additional 20% in unrestricted general operating support.